Waarom niet bij een goedkope webshop kopen?

Online een fiets kopen? Of toch maar bij het vertrouwde adres, uw eigen fietsenwinkel?

Mogelijk twijfelt u wel eens. En niet geheel onterecht. De prijzen op diverse webshops zijn vaak een stuk lager dan de prijzen die u bij ons in de winkel op het prijskaartje ziet staan.

Maar toch, u wilt graag een fiets kopen die geschikt voor u is en natuurlijk ook in  de juiste maat. Een die u past en waar u ook goed óp past. Wanneer u bij óns in de winkel voor advies komt zullen wij ervoor zorgen dat u op de juiste fiets met de juiste maat komt te rijden. Alleen even uw lichaamslengte meten en weten is niet voldoende. Niet alleen uw beenlengte is namelijk doorslaggevend voor de uiteindelijk fietsmaat maar ook uw bovenlichaam en armlengte zijn van invloed op een juiste fietshouding.

Daarnaast is een fiets een product dat onderhoud nodig heeft.. Net als een auto, motor of scooter heeft ook uw fiets regelmatig service en onderhoud nodig. Het is dan wel zo fijn als u dan ook terug kunt naar de winkel waar u uw fiets gekocht heeft. In onze professionele werkplaats staan dagelijks  gediplomeerde monteurs voor u klaar. Zij onderhouden en repareren uw fiets met specialistisch gereedschap dat hoort bij uw fiets. Het resultaat is een optimaal presterend product waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Daarnaast nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om nieuwe monteurs op te leiden. Denk hierbij aan werken en leren, maar ook aan stage. Ook hebben we een haal en breng service.

Een rekenvoorbeeld:

U koopt een Gazelle Chamonix op de bekende webshop fietsenwinkel.nl voor € 769,- (adviesverkoopprijs € 999,-) met € 230.- voordeel. Dat is lekker voordelig! Zeker. Maar de fiets moet nog wel bij u bezorgd worden en dat kost € 29,50. Oké, dat is nog steeds € 200,- voordeel.

Maar… krijgt u ook de juiste maat? Kunt u uw oude fiets inruilen? Heeft u dezelfde garantie en service voorwaarden als bij ons? Wat als uw fiets stuk gaat, hoe lang zit u dan zonder fiets? Dit zijn belangrijke vragen. 

Maar nog belangrijker is goed vergelijken! Daarom gaan we door met het rekenvoorbeeld.

U koopt dezelfde Gazelle fiets bij ons.

Dan krijgt u:  de 1e  servicebeurt gratis en de 2e, 3e en beurt met korting. We noemen dit het Bike Totaal servicepakket. Dit pakket vertegenwoordigd in het geval van deze fiets een waarde van zo’n € 180,-.  Het ‘voordeel’ is nu nog maar € 20,-. Dit voordeel zet uw verkoper, als u hem of haar even lief aankijkt, vast wel om in een korting in de vorm van een leuke accessoire, zoals een fietstas of een fietscomputer.

Dus kies voor vertrouwen, service, vakmanschap en het allerbelangrijkste voor u, een goed en degelijk advies!